fbpx

Przeżyj i poczuj to z nami

Tu możecie przeczytać opinie o nas i właścicielce biura, Beacie Radeckiej, wpisywane na ówczesnych stronach do 2017 roku. Od tego czasu prosimy o wpisywanie się tam, gdzie nasi przyszli Klienci ich najczęściej szukają – na Facebooku i w opiniach Google. Ale ponieważ mają dla nas nieocenioną wartość sentymentalną, postanowiliśmy je zachować. Lubimy  do nich wracać, bo przypominają bliskich nam ludzi.

Beatko, w najskrytszych marzeniach nie spodziewałam się, że tak cudownie mogę spędzić czas. Proszę nie zapomnij o mnie podczas planowania kolejnych podróży. Z Tobą choćby do San Escobar 😉 Poznałam dwa cudowne kraje, zaprzyjaźniłam się z cudownymi ludźmi. Dziękuję Beatko za Twój profesjonalizm, cierpliwość, pogodę ducha!

Stefania

3 listopada 2017

Wycieczka pełna wrażeń, energii, w każdym momencie przeżywaliśmy kulturę danego kraju. Od ponad 30 lat mieszkam w USA, i muszę przyznać, że o wiele bardziej podoba mi się sposób organizowania czasu przez Gotravel niż przez biura amerykańskie. Po przyjeździe od razu pojechaliśmy coś zobaczyć, Amerykanie pojechali by do hotelu i przez resztę dnia nigdzie nie wychodzili tylko odpoczywali. Nie spodziewałam się aż tak pięknych wrażeń. Bardzo zgrana była też nasza grupa.
Dziękuję za przewodnictwo Beatko, wspaniale to prowadziłaś! Bardzo ładnie robiłaś tłumaczenia, w piękne słowa umiałaś ubrać to, co mówił lokalny przewodnik. I do tańca, i do różańca! Pierwszy raz wyjechałam z Gotravel, ale na pewno chcę się „przylepić” na przyszłość, dolatując ze Stanów. Tylko nie wiem , czy wszystkie warunki spełniam 🙂 Na pewno chciałabym jeszcze raz spędzić podobne wakacje!

Elisabeth Krynska-Shahar

2 listopada 2017

Beatka Radecka to osoba, która emanuje radością i nikomu nie okazałą nawet odrobiny zniecierpliwienia, co nadało naszej wyprawie do Korei i Tajwanu bardzo życzliwą i przesympatyczną atmosferę. Organizacja i strefa merytoryczna perfekcyjna.

Małgorzata Wiśniewska

30 października 2017

Niesamowita podróż po Korei i Tajwanie. Odkrywanie kultury tych krajów, tradycji i kuchni. Każdy dzień był pełen nowych, innych wrażeń. Był dla nas wyzwaniem i tajemnicą. Atmosfera nie byłaby taka bez Pani Beaty – pełnej radości życia i energii. Dla Pani Beaty nie ma rzeczy niemożliwych!

Ewa Janowska

29 października 2017

Doskonała organizacja – wszystko na czas. Opieka p. Beaty jako przewodnika – kompetentnej, uśmiechniętej, życzliwej i otwartej na pomysły. Bardzo dobry standard hoteli, świetne i różnorodne wyżywienie, plan wyjazdu zawierający wiele różnych atrakcji.
Wyjazd Korea – Tajwan, październik 2017.
Polecam gorąco!

Mariola Lembas-Sznabel

28 października 2017

To mój pierwszy raz w Azji, ale kolejny z GoTravel. Zwiedziłam Koreę Południową i Tajwan. Piękne i ciekawe kraje, zwłaszcza dla nowicjusza. Kultura i jedzenie zaskakujące. Beatka zadbała, żeby był czas na zwiedzanie, relaks oraz na małe „co nieco”.
Serdecznie polecam

Teresa Sokół

28 października 2017

Ekwador z Galapagos i wstępem do Bogoty, wyjazd indywidualny dla dwóch osób.
Ślę parę ciepłych słów pod Państwa adresem odnośnie naszej wycieczki po Ekwadorze iwyspach Galapagos z zachęceniem do Bogoty. Wyprawa zorganizowana “na miarę” wprost perfekcyjnie, mogę śmiało polecić ten kierunek każdemu kto marzy o niezwykłej przygodzie.W trakcie eskapady po Ekwadorze zobaczyliśmy to co chcieliśmy! Nocleg pod Cotopaxi to niezapomniane wrażenia, porównywalne jedynie z noclegiem na środku jeziora Inle w Birmie – nie chodzi o widoki, bo są skrajnie różne ale to po prostu widok niezapomniany, rzucający na kolana. Jedyny zgrzyt to taki, że na sam wulkan nie można wejść ze względu na zagrożenie erupcją (całkowity zakaz wstępu). Wyspy Galapagos czarują wszystkim, przyrodą, organizacją życia na statku w czasie rejsu, obsługą. Pani Beata wielkie dzięki, pięknie nam to Pani zorganizowała i sprostają naszym oczekiwaniom na 5+.

Andrzej Zalewski

10 kwietnia 2017

Było pięknie! Byliśmy przekonani, że atmosferę jaka panowała w trakcie wypraw na Kubę trudno będzie przebić. Myliliśmy się! Wszystko przemija nawet najdłuższa żmija (to nie my to Jurandot). Niestety minął czas wspólnego zwiedzania i przeżywania Chin. Dziękujemy wszystkim; do zobaczenia w trakcie następnych wypraw, oczywiście organizowanych przez Beatę Gotravel Radecką.

Elżbieta i Piotr

13 października 2016

Wielokrotnie korzystaliśmy z usług biura Gotravel a potem bardzo zadowoleni polecaliśmy je naszym znajomym. Wakacje przygotowane przez Beatę Radecką to wakacje udane, bezpieczne i ciekawe, a przede wszystkim bezstresowo przygotowane. Beata Radecka doskonale rozumie potrzeby i oczekiwania klienta, umie słuchać, a potem przedstawić szeroką ofertę i pomóc wybrać. Przeloty, hotele, rezerwacje, pomoc przy organizacji zwiedzania, interesujące informacje kulturalne i turystyczne i gastronomiczne – na to wszystko można liczyć, że jest załatwione profesjonalnie i niezawodnie. Bardzo dziękujemy i polecamy

Agnieszka i Rafał Zakrzewscy

22 sierpnia 2016

Cieszę się, że mogłam wziąć udział w tym wyjeździe i wreszcie zrealizować swoje marzenia – zobaczyć tę część baśniowego orientu. Nie zawiodłam się, wyprawa była bardzo ciekawa, dobrze zorganizowana, a Pani Ewa jak zwykle była skarbnicą wiedzy. Jestem pod wrażeniem.
Serdecznie pozdrawiam

Elżbieta Cichocka

6 lipca 2016

Wraz z Jankiem dziękujemy za wspaniale zorganizowany wyjazd, miłe i sympatyczne towarzystwo podczas wycieczek i spacerów. Będziemy w kontakcie i myślę, że spotkamy się na innych wyjazdach.
Serdecznie pozdrawiamy

Marek Owczarczyk i Jan Michalik

27 czerwca 2016

Chcieliśmy podziękować za perfekcyjnie przygotowany wyjazd do Turkmenistanu i Uzbekistanu ze wspaniałą i ciekawą grupą osób. Ten dwutygodniowy wyjazd i świat Orientu niewątpliwie wpłynął na zmianę i przewartościowanie wielu naszych dotychczasowych doświadczeń i wyobrażeń. Choć nie jesteśmy zawodowymi historykami sztuki to poszerzeniu uległa nasza wrażliwość, wiedza i ocena zjawisk kulturowych i społecznych w świecie Orientu, co miejmy nadzieję przełoży się na nasze nieustanne doskonalenie się i ustawiczne kształcenie. Jesteśmy zawsze chętni na nowe propozycje wyjazdów, które rozwijają wyobraźnię i dają stale niezaspokojone pragnienie poznania świata.

Jan Nienartowicz i Danuta Trzankowska-Nienartowicz

9 czerwca 2016

Bardzo Pani dziękuję za ciekawą, pełną atrakcji podróż do świata rzymskich zabytków (i nie tylko) oraz miły czas i atmosferę, jak też dobrą organizację imprezy turystycznej.

Paweł Wachowiak

24 maja 2016

Dzień dobry Beatko, z radością dowiaduję się, że Twoja rzetelność,perfekcjonizm, serdeczność, pogoda ducha, którą znam jeszcze sprzed dekady, niezmiennie trwa. Taką Cię zapamiętałam z podróży po kilku kontynentach. Dziękuję za to, co Twoja dusza historyka sztuki, zmysł organizacyjny i uwaga skupiona na nas turystach pozwoliła mi zobaczyć i przeżyć.
Zawsze zbierałaś wokół siebie świetnych ludzi – buziaki dla Wszystkich – mam pewność, że ten aspekt podróży z Tobą też się nie zmienił.
Dziękuję, nie tylko za to co w programach ale i za to co „między słowami“: botanik w Rio, flamingi w Camarque, Huayna Picchu-Peru, Antonello da Messina-Palermo, Beato Angelico- Cortona, Doria Pamphilj-Rzym i jeszcze wiele…
Beatko, jesteś cudna. A w ogóle to: „narysuję dla Ciebie aniołka, choć nie mnie o to prosisz w swych wierszach“…
Twoja fanka od zawsze

Krysia z Bydgoszczy i Myślęcinka

28 kwietnia 2016

Witamy!
Na wstępie chcielibyśmy bardzo podziękować za cierpliwość w momencie wyboru i rezerwacji terminu naszego urlopu! Dziękujemy za dużą elastyczność dotyczącą terminów oraz połączenia lotniczego oraz cierpliwość co do naszych częstych zmian.
Wszystko udało dograć się jak zawsze bardzo sprawnie.
Vouchery dotarły z dużym zapasem czasowym, tak na hotel jak i przelot, więc nie było żadnej nerwówki-co przy urlopie jest bardzo ważne.
Co do samego pobytu na Fuerteventura, to było bardzo spokojnie. Hotel Melia Gorriones zapewnia idealne warunki dla ludzi którzy chcą odpocząć i nie lubią typowych kurortów. Hotel jest odizolowany od innych, ma dostęp do pięknej dzikiej plaży, wspaniały widok na ocean. Jeżeli ktoś szuka miejsca do typowego ładowania baterii to polecamy to miejsce w 100%.
Wszystko co było w ofercie zostało zapewnione i zrealizowane. Transfer z lotnisko-hotel oraz hotel-lotnisko bardzo sprawny i bez problemowy.
Tak więc, jeszcze raz dziękujemy za pomoc w realizacji naszego małego marzenia i czekamy na kolejne nasze wakacje, które zapewne zrealizujemy razem z Pani biurem.
Gorąco pozdrawiamy! 

Gosia i Paweł

22 kwietnia 2016

Czas mija a wspomnienia zostają i to jakie !!!
Wielkie dzięki za wspaniałą, niezapomnianą wyprawę – Kuba z salsą. za wszystkie przeżycia związane ze zwiedzaniem i z tancem, skrupulatnie utrwalane przez naszą profesjonalną przewodniczkę na Go Pro. Dziękuję za Havanę, prowincje, za mojto, salsę cygara i krokodyle a nade wszystko za bajeczne taksówki i czarujący wieczór w Tropicanie i wiele, wile innych niespodzianek, jednym słowem kolorowy zwrót głowy.wszechobecna muzyka, życzliwi ludzie ale i smutna strona – niszczejące stare , piękne kamienice, często puste półki w sklepach i ogromna nadzieja Kubańczyków na lepsze jutro. Czy wrócę na Kubę ?? Tak!! Muchas gracias

Krystyna Pęcherzewska

1 marca 2016

Beato – przyjmij, prosimy, proste dziękujemy za Meksyk, Kubę i fantastyczne weekendy w Warszawie. Pozostajemy w przekonaniu, że jeszcze nieraz poprowadzisz nas w kolejne “podróże – przygody życia”. Czekamy na nie z niecierpliwością i nadzieją, że niedługo nauczymy się chińskiego… 🙂

Iwona & Ryszard z Poznania

25 lutego 2016

Beatko dziękujemy za to,że zorganizowałaś nam wspaniały urlop. Za Twoje ciekawe opowieści związane z Kubą i podróżowaniem, za profesjonalną opiekę, za to że zawsze byłaś czujna i miałaś oczy wokół głowy i cierpliwie nas wysłuchiwałaś. I niecierpliwie czekam na następny, wspólny urlop.

Edyta i Jacek ze Słupska

17 grudnia 2015

No i kolejna wyprawa z Beatką zaliczona! Twoje wycieczki są pełne wrażeń i miłych niespodzianek, nie ma czasu na nudę. Tak też było i tym razem. Nocleg u Indian Karanki-niesamowite przeżycie (z termoforem w nogach, ale w domu tego nie mamy!) Cotopaxi-kolejne wyzwanie, a Galapagos powaliło nas na łopatki!!!
Beatko-dziekujemy za Twój profesjonalizm i czarujący uśmiech! Buziaki!
Henia i Leszek z Rybnika

Henia i Leszek z Rybnika

28 października 2011

Chcemy Ci podziękować za wybór pięknego hotelu (jak na Bułgarię to rewelacja), pogoda również dopisała tak że mieliśmy wspaniały wypoczynek.
Polecamy się na Sycylię.

Karol

9 września 2011

Polecam wszysykim go travel i wspaniałą Panią Beatę. Wspaniała profesjonalistka, kochająca swój zawód. Znajdzie wakacje na każą kieszeń dla młodych i starszych. Dziękuję za wspaniałe wakacje w ubiegłym roku na Krecie oraz za garść informacji o Majorce. Przyszły rok przed nami.
Pozdrawiam serdecznie

Małgorzata

6 września 2011

Ciężko było mnie namówić na podróże za granicę. Jednak Beacie się to udało. Niezdecydowanym polecam gorąco!!! W zeszłym roku super wakacje w Turcji (Alanya) a w tym niezapomniany wyjazd do Egiptu – Stay and go 🙂 Dzięki Beatko za super doradztwo! Na pewno jeszcze z niego skorzystamy 🙂

Magda

5 września 2011

Beatko zaimponowałaś mi poczuciem humoru i opanowaniem… 😉 Od lat współpracujemy ze sobą. Teraz miałyśmy okazję pojechać razem do Livigno (01-09.04.11).

Maria

12 kwietnia 2011

Dziękujemy za tydzień pełen wrażeń w Emiratach Arabskich — było CUDNIE!!!Polecam — a grupa była wspaniała!!! Pozdrawiamy serdecznie!

Henia i Leszek z Rybnika

16 listopada 2010

Jesteśmy tak wdzięczni Beacie, że jeśli nie będzie żadnego trzęsienia ziemi, chętnie to powtórzymy za jej pośrednictwem w przyszłym roku. Pani Beata sprawiła nam mega super zajefajną zabawę! JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI z wyjazdu, który nam poleciła.
Polecieliśmy w marcu do hotelu Nubian Islands w Sharm El Sheikh (Egipt, Półwysep Synaj). Polecamy każdemu.
Taki wyjazd w środku zimy daje ,,power” do pracy, łatwiej czekać na wiosnę i w ogóle znieść ten obrzydliwy klimat. Nic nie zastąpi słońca, plaży, morza, kąpieli i pływania w nim, a poza tym to nareszcie coś innego niż Bałtyk.
To nie jest zwykły hotel, ale 5* domki (bungalowy), położone w pięknym ogrodzie. Chciałoby sie napisać — rajskim. W środku czeka prysznic, wygodny pokój, wygodne łóżko. Dzięki opaskom na przegubach z napisem Nubian Island All inclusive mamy wszystko za darmo na wyciągnięcie ręki: w barach czeka zimna woda mineralna, zimne piwo egipskie na licencji Heinekena, kawa, whisky, wódka, gin, koniak, pyszne soki i Bóg raczy wiedzieć, co jeszcze.
Nasza lekarka kazała nam się moczyć w słonym morzu, bo to dobrze robi na skórę. I rzeczywiście, mam teraz np. tak gładkie dłonie jak dama z wyższych sfer.

Andrzej Opala + Kasia + Zosia

15 marca 2010

Dajesz na szlaku poczucie bezpieczeństwa, emanujesz pozytywną energią, cudownie potrafisz słuchać i rozumieć potrzeby innych. Beatko dziękujemy Ci z całego serca za wspólnie spędzony czas na bezdrożach Południowej Afryki. Zachwycasz nie tylko merytorycznym przygotowaniem do wyprawy ale również wspaniałą osobowością.
Wszystkim gorąco polecamy

k3 kraków

29 sierpnia 2009

Beatka w to co robi wkłada “całą siebie”, czyli serce, duszę i uroczy uśmiech! Szkoda tylko,że ten czas tak szybko leci!!!

Henia

24 marca 2009

Beata to wspaniała, niezapomniana, zawsze służąca pomocą, radą i uśmiechem profesjonalistka. Po prostu pilot z powołania, właściwa osoba na właściwym miejscu. Polecam!

Agnieszka M.

24 lutego, 2009

Beata to 100% właściwa osoba na właściwym miejscu, świetnie przygotowany pilot, kochająca to co robi. Super radzi sobie z ludźmi 🙂 Pełna optymizmu i uśmiechu

Marita ze Szczecina

18 stycznia 2009

Beatko było super, niezapomniany sylwester w Andach, a te rekiny płaszczki i inne rybki, to świetna zabawa — tym bardziej że nie umiem pływać. Ale przełamałam strach i było fajnie. Pozdrawiam i czekam na następną okazję wyjazdu z Tobą Beatko

Ela Sujka

15 stycznia 2009

Jeśli jest Pani autorytetem nawet dla pilotów, którzy wpisali sie na tym forum, to musi być Pani dobra. Dużo muszą sie uczyć od Pani, oj dużo. Bo pilot to nie tylko wyuczona wiedza, to kultura osobista, szacunek do ludzi, radość życia… A Pani to ma.

Teresa

21 stycznia 2008

Beata jest mistrzem tego co robi, a my kochamy MISTRZÓW i tych dla których ich praca jest ich pasją i wielką radością. Wszyscy tu “wazelinują” Beacie. Zastanawiam się czy to nie przesada. Ale z drugiej strony…
Już trzy razy byliśmy z Beatą w dalekich podróżach i jeszcze w Brazylii kilka dni temu poprosiliśmy Beatę o przesłanie umowy na Peru. Dodamy, że już kompletujemy mistrzowską ekipę na Kenię i Tanzanię na luty 2009 oczywiście z Beatą. “WAZELINA” W PEŁNI UZASADNIONA.

Renata i Piotr

19 listopada 2007

Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Jestem malkontentem, to nie był mój pomysł, żeby urlop spędzić w Peru. Pogoda kiepska, w sierpniu tam przecież zima a i trafiliśmy akurat na trzęsienie ziemi. Profesjonalizm i wiedza Beaty, jej wieczny uśmiech, poczucie humoru i optymizm sprawiły, że będę tą wyprawę wspominać z wielkim sentymentem. Beatko, dziękuję i mam nadzeję, że do zobaczenia.

Anita

3 września 2007

Doświadczona podróżniczka, potrafi swietnie doradzić jak przygotować sie do wyjazdu. Zaprojektuje trasę, doradzi co zabrać a czego lepiej nie dzwigać. Nie mowiac juz o olbrzymiej wiedzy i pasji z jaką potrafi tę wiedzę w czasie wyjazdu przekazać. Dla mnie super!

Artur Kołpak

20 sierpnia 2007

No coz, jest Beatka swietna w swoim fachu. Kto nie lubi profesjonalistow?
Jesli nie chcesz jechać na jakas wycieczke z rzemieslnikiem, to wybierz prawdziwego artyste jako pilota: Beatę!!!

Renata i Piotr

10 marca 2007

Pierwszy raz spotkaliśmy się z tak profesjonalną obsługą imprezy, a trochę świata zwiedziliśmy. Wiedza, którą nam przekazała na długo pozostanie w naszej pamięci. Dziękujemy za wrażenia. Kto nie wierzy, niech pojedzie z Beatą na wycieczkę.

Irena i Kazik z Łodzi

17 grudnia 2006

Beata ma doskonale opanowaną umiejętność znajdowania rozsądnych rozwiązań w przypadku pojawienia się nieprzewidzianych trudności, które przecież na każdej wyprawie mogą wystąpić
A jeżeli jej zaufasz i zdasz się na jej talent organizatorski, to bądź pewien udanych wakacji. Polecam!

Czarek

5 grudnia 2006

Beata – nasz południowo – amerykański Cicerone. Opiekuńcza i solidna. Mówiąca po angielsku, francusku, hiszpańsku. Błyskotliwa, z poczuciem humoru, tolerancji wobec odmiennych i marudnych. Wiele wiedząca o świecie, malarstwie, eleganckim piciu wina. Kobieta z pasją–pasjami. O tym wszystkim przekonaliśmy się w czasie podboju Chile, Wyspy Wielkanocnej i Polinezji Francuskiej od 13 do 29 XI 2005.

Gosia

5 grudnia 2006

Bardzo dziękujemy za już i polecamy się na przyszłość. Jesteśmy już ludźmi “wiekowymi” urodziliśmy się oboje przed drugą wojną światową. Mamy wiec za sobą wiele podróży, również w formie wycieczek. Podobnie jak Panią Mariolę zniechęcił nas w 2004r do wojaży pewien pilot wycieczki, ale wybraliśmy się jeszcze raz na próbę do Hiszpanii i Portugalii z Panią Beatą Radecką, no i wróciła chęć do następnych wyjazdów.

Tak jak Pani Mariola napisała, jest jeszcze pilotka “z prawdziwego zdarzenia” i z zamiłowania. Wróciliśmy “na szlak”, odbyliśmy już kilka wycieczek objazdowych pod skrzydłami Pani Beaty i dalej planujemy następne wycieczki dwie w 2007 roku.
Pani Beata w szczególnie troskliwy sposób zajmuje się wszystkimi podopiecznymi. Jest bardzo operatywna w organizowaniu dodatkowych atrakcji w wolnych chwilach. Np mieliśmy 2 godziny oczekiwania na następny samolot w mieści Brasilia, aby wykorzystać ten czas, zorganizowała nam przejażczkę minibusem na zwiedzanie miasta.
Na tej wycieczce mieliśmy szesnaście przelotów samolotami, przejazdy kolejkami, przejazd łodzią, lot helikopterem i wiele przejazdów samochodami. Pomimo to nie zdarzyło się, abyśmy kiedykolwiek czekali na transport czy przewodników. Jak podkreślali wcześniej piszący, jest zawsze przygotowana i chętna do przekazywana wszelkich wiadomości dotyczących zwiedzanych krajów. Z każdej wycieczki wraca się z sympatycznymi wrażeniami i chęcią do dalszych wojaży.

Janina i Zdzisław ze Szczecina

18 listopada 2006

Beato! Tak trzymaj!!!
Po dłuższej przerwie w podróżach, nieco zrażona wyjazdami grupowymi, w dużej mierze za sprawą pilotów tych ostatnich wyjazdów w których brałam udział, wybrałam się jednak w tym roku (sierpień 2006) na zorganizowaną wyprawę: Chile — Wyspa Wielkanocna — Polinezja Francuska. Jechałam nie bez obaw, wróciłam jednak mile zaskoczona — okazało się, że istnieją jeszcze “normalni” piloci.
Wycieczkę naszą ,,pilotowała” właśnie Beata. Nie będę pisała o językach, przygotowaniu, wiedzy itp. — to napisano przede mną. To co zwróciło moja uwagę, to dostrzeganie przez Beatę wszystkich uczestników wyjazdu — w odróżnieniu od sytuacji, gdy pilot ,,zadaje się” z jedną tylko ,,podgrupą”, która powoli zaczyna przejmować kontrolę nad wszystkim i wszystkimi i już nie wiadomo ,,kto jest kim” czyli kto właściwie jest pilotem wycieczki.
Beata potrafiła rozmawiać ze wszystkimi, nikogo nie wyróżniając, nikogo też nie omijając. Reprezentowała interesy wszystkich — całej grupy jako całości ale gdy pomoc potrzebna była jednej osobie, osoba ta też mogła na nią liczyć. No i chyba to prawda z tą wspomnianą już wcześniej ,,emanacją dobrą energią” bo ilość ,,spięć” była właściwie ,,zerowa” jak na tak trudną i męczącą wyprawę (wystarczy wspomnieć te piętnaście ,,wzlotów” i ,,upadków” czyli piętnaście przelotów w okresie zwiększonego zagrożenia terrorystycznego).

Mariola

9 września 2006

Znam Panią Beatę od lat jest profesjonalna, szczegółowa i zawsze przygotowana co w tej branży jest bardzo ważne. Przy tym wszystkim ogromne poczucie humoru sprawia, że wycieczki z Panią Radecką to czysta przyjemność. Polecam!
Franio, 3 lipca 2006
POLECAM profesjonalistka, perfekcyjnie przygotowana do wyprawy. Biegle włada kilkoma językami. Jej urok osobisty,poczucie humoru tolerancji sprawia, że nagle grupa emanuje tylko tą dobrą energią.
Razem z mężem kilkakronie byłam w obu Amerykach, Afryce, Australii, Azji i na te kilkanaście wypraw, które odbyliśmy Beatę śmiało można zaliczyć do grupy prawdziwych profesjonalistów.
Brawo Beatko! robisz to z pasją,a my jesteśmy tacy szczęśliwi z udanej wyprawy.

Danuta Lewków

19 lutego 2006

Bardzo dobrze przygotowane wyjazdy i ogolnie bardzo dobre wrazenia. Najbardziej podobala mi sie wyjazd do Brazylii z wycieczkami do Argentyny i Paragwaju.
Pozdrawiam serdecznie

Natalka

5 stycznia 2006

Potwierdzam, że jest i do tańca i do różańca ;o)

Mietek

26 października 2005

Nie lubię wazelinować a co bym nie napisała to i tak na to wyjdzie 😉
Moje wspomnienie Sycylii z Beatą, a właściwie to Beaty na Sycylii
Mój obraz Beaty:

* profesjonalistka przez duże P
* uważny psycholog grupy (tak,tak! i proszę nie pytać dlaczego bo i tak nie powiem 😉 )
* dziewczyna do tańca (a jakże)
* do różańca… eee.. to dokładnie nie wiem,ale np w napięciu razem ze wszystkimi oczekiwała na wybór nowego papieża 😉
* uczestniczka Snobistycznego Kółka Zajęć Wieczornych — spotkania odbywały się w pokojach hotelowych (najpierw Wieczór Szycia z Cerowaniem, później chyba Wieczór Farmaceutyczny z magnezem, witaminą B6, wapnem musującym i aspiryną — te ostatnie ,,robiły” za drinki)
* znawczyni marek luksusowych motocykli 😉
* organizatorka, która musi orientować się nawet w topografii punktów naprawy — uwaga — tipsów! Ale to już znamy z opowiadań 😉
* fantastyczna dziewczyna z niesamowitym poczuciem humoru
Zastrzeżenia:
* za krótka wycieczka
* za dobre jedzenie (przytyłam…)
* na drugi raz bardzo proszę na listę uczestników wciągnąć kilku malkontentów, ponieważ dobór samych sympatycznych osób uważam za sadyzm — tak! gdyby było tak jak proponuję — miałabym się do czego przyczepić i nie byłoby mi tak baaaaardzo żal, że to wszystko to czas przeszły, niestety…

Alicja

28 września 2005

Newsletter

Daj się zainspirować! Raz w miesiącu (lub rzadziej) prześlę Ci relacje z moich podróży, porady oraz konkretne informacje.

Zapoznałem się z Polityką Prywatności*

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych*

Daj się zainspirować!

Raz miesiącu dę Ci przysyłać moje relacje podróży, plany oraz konkretne informacje. Beata Radecka.

Zapoznałem się z Polityką Prywatności*

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych*